BETALING EN LEVERING

BETALING

Bij Storm&Loet kun je heel eenvoudig en veilig betalen via IDeal. Via IDeal kun je direct en digitaal via alle grote Nederlands banken betalen en heb je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis. Tijdens het bestelproces klik je op IDeal en betaal je via jouw eigen bank binnen een beveiligde omgeving.

Staat jouw bank er niet bij? Kies dan voor de optie vooraf overmaken. Je ontvangt een e-mail met alle betaalgegevens, zodra de betaling dan binnen is wordt je order in behandeling genomen. Toch liever je bestelling ('s-Gravenzande, Westland) ophalen? Ook dit kan je aangeven in het bestelproces. Je kunt op de locatie je bestelling contactloos pinnen. 

LEVERING

We zijn erop gebrand om jouw bestelling binnen circa 8 werkdagen te verzenden. De meeste items uit de webshop worden met de hand gemaakt dus het zou kunnen voorkomen dat de levertijd langer maar ook zeker korter kan worden. Wanneer de levertijd langer wordt, zal dit vroegtijdig worden gecommuniceerd. ​ 

Heb je speciale wensen omtrent de levering, bijvoorbeeld een verjaardag, laat dit dan weten. Wij zullen er dan alles aan doen om je bestelling optijd te versturen. 

Heb je een leuk cadeau samengesteld en wil je dit meteen doorgestuurd hebben naar de ontvanger? Geef dit aan bij opmerkingen in het bestelproces dat je een gepersonaliseerd kaartje (1,10 cent) mee wilt sturen en welke tekst je daar op wilt hebben. Je cadeau wordt rechtstreeks opgestuurd naar de ontvanger en uiteraard wordt het Storm&Loet-achtig ingepakt. 

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL.

© 2017 - 2022 stormenloet.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel